VARA omroep blok

Pauw & Witteman gaat 8 september weer van start (elke werkdag om 23 uur op Nederland 1). De redactie is al volop in voorbereiding. Niet alleen in Nederland, maar ook elders worden de grenzen verkend. Redacteur Wieneke van Vucht is tijdens de Olympische Spelen van 8 t/m 24 augustus in China.

dinsdag 12 augustus 2008

Het dak eraf!

De Chinese televisie heeft ook een bezoekje gebracht aan het Holland Heineken House. NOC*NSF-voorzitter Erica Terpstra legt enthousiast uit dat het hier fantááástisch is.In de aanloop naar de Olympische Spelen kwam Terpstra ook een paar keer langs bij Pauw & Witteman. In april vlogen Erica Terpstra en Erik van Muiswinkel elkaar in de haren over de Spelen in China en de mensenrechtensituatie in dat land. Je kunt hun stevige discussie hier bekijken.

Het dak gaat er weer af in het Holland Heineken House. De eerste die het aandurft om over het publiek te crowdsurfen is Deborah Gravenstijn. De judoka sleepte de eerste zilveren plak voor Nederland in de wacht. Genoeg reden voor een knalfeest!Willem-Alexander en Maxima doen ook een dansje mee.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

heb je zelf ook nog gecrowdsurfed? wien, ik wist helemaal niks van dit blog. goed zeg om je te kunnen volgen! vanaf nu zal ik iedere dag komen lezen. vanuit huis, want nog even geen p&w.
bisous, carla bruni

Anoniem zei

Heyyyyyyy Wieneke!

Super verhalen!

Een paar avonden HH Huis is ook wel topsport he??? ;-) Daar hoor je dan niemand over...

Have fun en 'k hou je Blog in de gaten!

Grtz

Jeroen B.