VARA omroep blok

Pauw & Witteman gaat 8 september weer van start (elke werkdag om 23 uur op Nederland 1). De redactie is al volop in voorbereiding. Niet alleen in Nederland, maar ook elders worden de grenzen verkend. Redacteur Wieneke van Vucht is tijdens de Olympische Spelen van 8 t/m 24 augustus in China.

zaterdag 23 augustus 2008

GOUD!


Misschien wel door velen verwacht, maar daarom niet minder mooi: de hockeydames hebben goud! Het stadion was oranje gevuld, en ook in het Holland House werden Marc Lammers en zijn vrouwen begroet door massaal toegestroomde Nederlandse fans.

De drukste huldiging tot nu toe? Het publiek droeg de dames in elk geval op handen en alles wat oranje was vierde feest.....de Dames zelf schijnen nog tot in de vroege uurtjes doorgegaan te zijn op een dakterras ergens in de kroegenstraat van Beijing...nu de mannen nog!

1 opmerking:

mari zei

Hoi Wieneke,
Hier een berichtje van een "echte" econometrist, die je tegenkwam afgelopen maaandag bij het volleybal en daarna flink aan de witte wijn...
Moet een geweldig feest zijn geweest geisteren met hockeydames. hopelijk heb je kaartje weten te bemachtigen. Mannen zijn net flink afgedroogd helaas. Geniet nog van delaatste dagen. Veel geluk en leef in vrijheid...
groeten, Mari